Banaanipannukakku (pellillinen)


Kaikilla varmaan joskus on ollut se tilanne, kun banaanit pääsevät vähän tummumaan, eikä niitä enää oikein tekisi mieli syödä. Silloin ne täytyy jatkojalostaa leivonnassa, koska itse en ainakaan raaski heittää ruokaa roskiin, ellei ole ihan pakko. Tällä kertaa sitten keksin tehdä niistä banaanin makuista pannukakkua. Tämä oli niiiin herkullista mansikoiden, jäätelön ja inkiväärisiirapin kanssa, että huhhuh. ❤ 
Ohjeen löysin Suklaapossun blogista.

Taikina:
6 dl maitoa
2 dl vettä
3 kananmunaa
2 tummunutta banaania
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
2,5 rkl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
0,5 dl sulaa voita

Ohje:

Mittaa kulhoon maito ja vesi (voit tietysti laittaa koko nesteen määrän pelkästään maitoa) ja riko joukkoon kananmunat, sekoita. Muussaa banaanit haarukalla tahnaksi ja lisää se munamaitoseokseen. Sekoita sitten loputkin taikinan ainekset joukkoon ja anna turvota hetken aikaa.

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Vuoraa syvä uunipelti leivinpaperilla ja kaada pannukakkutaikina siihen. Paista uunin keskitasolla noin 40 minuuttia, tai kunnes pannukakku on kauniin kullanruskea ja täysin hyytynyt.

Tarjoile hieman jäähtyneenä. ❤ 


Kommentit

  1. Mä oon kanssa ajatellut kokeilla banaaneista tän tyyppistä pannaria! Näyttää ja kuulostaa aivan ihanalta! ♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit