Banaani-kanelimuffinssit

 


Ai että näistä tuli kyllä niin meheviä ja pehmeitä muffinsseja. Ja mikä tuoksu leviääkään koko asuntoon kun nämä tulee ulos uunista, täydellistä. 💕 Jos sultakin siis löytyy pari liian tummaksi mennyttä banaania kotoa, niin suosittelen lämpimästi käyttämään ne tähän. 😊


Taikina:

150 g huoneenlämpöistä voita

1 dl fariinisokeria 

0,5 dl sokeria

1 tl vaniljatahnaa tai vaniljasokeria 

2 kananmunaa 

2 kypsää banaania 

1 dl kreikkalaista jogurttia

3 dl vehnäjauhoa 

1 tl ruokasoodaa 

1 tl kanelia 


Ohje:

Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen. Aseta muffinssivuoat muffinssipellille. 

Vatkaa kuutioitu huoneenlämpöinen voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää kananmunat joukkoon yksitellen koko ajan vatkaten. Soseuta banaanit esim. haarukalla ja kaada ne taikinan joukkoon samalla jogurtin sekä vaniljatahnan kanssa, sekoita tasaiseksi. Lopuksi voit lisätä myös kuivat aineet taikinaan, sekoita hyvin.

Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista muffinsseja noin 20 minuuttia uunin alatasolla, tai kunnes haarukalla tai tikulla kypsyyttä testatessa taikinaa ei enää tartu kiinni.




Kommentit

Suositut tekstit