Blondies

 


Sisältä mukavan sitkeää ja pinnalta hieman rapeaa, ai että näistä tulikin hyviä. Jos joku ei tiedä niin blondies on vaalea versio browniesta. Rakastan cashewpähkinöiden ja valkosuklaan yhdistelmää, siksipä päätin niitä tähänkin laittaa :)

Taikina:
225 g voita sulana
340 g fariinisokeria
2 kananmunaa
1 rkl vaniljatahnaa 
1 tl suolaa
285 g vehnäjauhoa 
200 g valkosuklaata
80 g cashewpähkinöitä

Ohje:

Pilko pähkinät ja suklaa, minun makuun ne saa jäädä melko isoiksi paloiksi. 

Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen.
Sulata voi ja lisää sen joukkoon sokeri, sekoita sekaisin nuolijalla tai jollain kapustalla. Lisää sitten kananmunat ja vaniljatahna, sekoita. Siivilöi joukkoon vehnäjauho ja suola, sekoita hieman ja lisää lopuksi suklaa ja pähkinät joukkoon. Muista että taikinaa ei tule sekoita liikaa, vain sen verran, että taikina on tasaista. 

Kaavi taikina 25x25cm kokoiseen leivinpaperoituun uunivuokaan, jos et omista sellaista niinkuin minä, voit improvisoida 😀

Paista uunissa noin 25-30 minuuttia.

Ja tässä vaiheessa voitkin jo sitten pistää kahvin tippumaan samalla, kun annat blondies-kakun jäähtyä ritilällä. Niin helppoa ja nopeaa!


Kommentit

Suositut tekstit